Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Στην επιμονή των αθλητών του στάθηκε ο Μαρκόπουλος


«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Προμηθέα. Η οργάνωση του αγώνα ήταν πάρα πολύ καλή, όπως και η συμπεριφορά του κόσμου. Μακάρι όλες οι ομάδες να μπορούσαν να μιμηθούν ορισμένα πράγματα που έκανε ο Προμηθέας.
Από εκεί και πέρα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας, οι οποίοι δεν παράτησαν το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 10 πόντους, 3 λεπτά πριν από τη λήξη. Πιέσαμε τους αντιπάλους,  εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη τους, ισοφαρίσαμε και από και πέρα πετύχαμε τον στόχο μας στην παράταση.
Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάναμε πολλά λάθη, κυρίως στην επίθεση, όπου δεν κάναμε τις σωστές επιλογές και δεν εκμεταλλευτήκαμε αυτό που μας έδινε η αντίπαλος ομάδα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να σκοράρουμε και να διατηρείται μία διαφορά, παρά το γεγονός ότι παίζαμε αρκετά καλή άμυνα.
Στο τέλος άνοιξε το παιχνίδι, βρήκαμε ευκαιρίες να μπούμε κοντά στο καλάθι, καθώς το ποσοστό μας από την γραμμή του τριπόντου ήταν αποκαρδιωτικό. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήταν στο γήπεδο για την συμπαράστασή τους από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου