Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Μαλεζάς: " Για το καλύτερο "


Για το αυριανό παιχνίδι: "Δεν ήρθαμε εδώ για να κάτσουμε να χάσουμε, να κάνουμε διακοπές. Θέλουμε όπως σε κάθε παιχνίδι, να πάρουμε ότι είναι το καλύτερο για εμάς και γιατί όχι τη νίκη σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι".

Για την προσέγγιση του αυριανού ματς με δεδομένο το σκορ του πρώτου αγώνα: "Πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι μας, δεν θα πρέπει να κάνουμε επίθεση από το πρώτο λεπτό, θα δούμε που βρισκόμαστε στο παιχνίδι για να πάρουμε αυτό που αξίζουμε".

Για το ρυθμό του αγώνα: "Σίγουρα δεν θα είναι ίδιος ο ρυθμός, από αυτό που γνωρίζω από την εμπειρία μου σε τέτοια παιχνίδια. Η φετινή Σάλκε προσπαθεί να σκοράρει από το πρώτο λεπτό. Ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο, θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και εμείς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για αυτό".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα εκτός έδρας παιχνίδια: "Μακάρι να το το ήξερα! Πρέπει να δούμε μεταξύ μας τι φταίει, δεν το ξέρουμε και μακάρι και αύριο να είμαστε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια στην Ευρώπη και να πάρουμε κάτι θετικό. Πρέπει να το δούμε σαν οργανισμός στον ΠΑΟΚ για να το αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου