Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Η πρόταση της ημέρας


Καλημέρα φίλες και φίλοι και σήμερα, Μεγάλη Τρίτη στις επάλξεις, μετά από το χθεσινό 3/4, καθώς επιβεβαιώθηκαν το 1Χ της Πάλας, ο άσος της Μαρίτιμο, ο άσος της Λεκβίγια, ενώ χάθηκε το διπλό της Βερόνα, που έμεινε στο 2-2 εκτός έδρας με τη Νοβάρα. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Πάμε σε πέντε σημερινές επιλογές ρίσκου:

Γιουβέντους Μπαρτσελώνα: H Μπάρτσα δεν είναι καλά. Το Σάββατο έχασε οριστικά το πρωτάθλημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ηττήθηκε από τη Μάλαγα με 2-0. Μάλιστα στα πέντε τελευταία εκτός μετράει τρεις ήττες, από Παρί, Λα Κορούνια και Μάλαγα. Η Γιούβε από την άλλη θέλει να πάρει εκδίκηση για τον προ διετίας χαμένο τελικό. Άσο το βλέπω στο 2.70 και πρώτο βήμα πρόκρισης για τη μεγάλη Κυρία.

Ντόρτμουντ-Μονακό: Στη Βεστφαλία πρέπει άπαντες να σέβονται στην Ντόρτμουντ. Σε καμία περίπτωση όμως στα δικά μου μάτια δεν είναι φαβορί του 1.50. Θα ρισκάρω στο Χ2 του 2.50 κι ας χάσω, για μία Μονακό, που έχει το εύκολο γκολ κι αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, ανεξαρτήτου έδρας. Κατά τα άλλα πιο ασφαλές bet μοιάζει το g/g και over

Ουράβα-Σανγκάι: Στο πρώτο παιχνίδι η Σανγκάη επικράτησε εύκολα. Σήμερα δεν έχει τον Χουλκ και τον Έλκερσον. Δεν θα την ενοχλήσει η ήττα. Άσο το βλέπω στο αξιοπρεπές, 1.95

Αλ Αίν-Αλ Αχλί: Bρήκε ρυθμό η Αλ Αίν και παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Αντιθέτως κάνει κοιλιά η Αλ Αχλί, που έχει και μεγάλο ντέρμπι στο πρωτάθλημα προσεχώς, άσος.

Γιεγιού-Αδελαίδα: H Γιεγιού είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στη Νότιο Κορέα. Θα κερδίσει τους Αυστραλούς και πιθανότατα αυτό θα συμβεί με over. Το πρώτο παιχνίδι άλλωστε έληξε 3-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου