Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Μαργαρίτης: " Το 100% σε κάθε παιχνίδι "


"Πρώτα θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του οπαδού που χάθηκε χθες το μεσημέρι. Όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ είμαστε δίπλα στην οικογένεια του. Δεύτερον, ξεκινά μία ακόμα σεζόν και μία ακόμα δύσκολη περίοδο για εμάς, της προετοιμασίας. Θα υπάρχει μεγάλη καταπόνηση για εμάς στην αρχή, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε νε δέσουμε σαν ομάδα να είμαστε καλύτερη προετοιμασμένοι για τα παιχνίδια που θα έρχονται".
Για τη νέα σεζόν, τις μεταγραφές και πρώτο αγώνα με τον Άρη στο κύπελλο:
"Είμαστε μία νέα ομάδα που πρέπει να φτάσουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στην αρχή της σεζόν και πρέπει πρώτα εμείς να προετοιμαστούμε σωστά και μετά να ασχοληθούμε με τα υπόλοιπα."
Για το στυλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν:
"Δεν έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις στο γήπεδο και έτσι δεν μπορώ να σας πω. Τώρα σιγά σιγά που θα δενόμαστε και σαν ομάδα θα μπορούμε να δούμε καλύτερα σε ποιο επίπεδο είμαστε."
Ποιοι πιστεύει ο ίδιος ότι είναι οι φετινοί στόχοι της ομάδας:
"Στόχος της ομάδας είναι να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε διοργάνωση και φυσικά να παίζουμε για τη νίκη."
Για τις ομάδες που θα έχει αντιπάλους ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη:
"Είδα τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε. Θέλουμε να είμαστε εμείς έτοιμοι και μετά θα κοιτάξουμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη."
Για την αλλαγή προπονητή μετά από τόσα χρόνια:
"Είναι θέμα της ομάδας ποιος θα είναι ο κόουτς. Εμένα θέμα μου είναι να είμαι αυτός που πρέπει στο γήπεδο, είτε σε προπόνηση είτε σε αγώνα ". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου