Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Σάχοφ: " Να γίνω θηρίο "


" Αυτό σημαίνει ότι βρίσκομαι σε καλό δρόμο. Ο προπονητής αρχίζει και με εμπιστεύεται και εγώ πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Στην παρούσα φάση είμαι ένα μικρό θηρίο και θέλω να γίνω σούπερ. Θέλω να γίνω ανταγωνιστικός".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ πολύ νωρίς προχώρησε σε αλλαγή προπονητή: "Είναι κάτι που πρέπει να αφήσουμε στο παρελθόν. Αυτόν τον προπονητή έχουμε με αυτόν πρέπει να δουλέψουμε καλά για να πετύχουμε τους στόχους μας"

Για τους στόχους της σεζόν: "Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι  να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και  να μην σκεφτόμαστε το τέλος της σεζόν. Στο μυαλό μας πρέπει να είναι το ματς με τον ΠΑΣ και να προετοιμαστούμε κατάλληλα".  

Για τον ανταγωνισμό στη θέση που αγωνίζεται: "Δεν είναι μόνο ο Μαουρίσιο που είναι ποιοτικός παίκτης. Είναι και ο Κάτσε, ο Κάνιας, ο Πέλκας. Ο προπονητής πρέπει να επιλέξει τον κατάλληλο για κάθε παιχνίδι και είναι καλός ο ανταγωνισμός. Πέρσι είχαμε περισσότερα ματς λόγω της Ευρώπης, τώρα είναι λιγότερα και όλοι πρέπει  να παλέψουμε για αυτό".  

Για τον αποκλεισμό στο Europa: "Απλά θα πω ότι πρέπει να μας γίνει μάθημα. Να βγούμε κερδισμένοι στρέφοντας το μυαλό μας στο Πρωτάθλημα. Είμαστε αναγκασμένοι  να το κάνουμε".

Για τον αυριανό αγώνα: "Να μπούμε από την αρχή και να δείξουμε ότι είμαστε ανώτεροι απέναντι σε έναν αντίπαλο που μας δυσκολεύει παραδοσιακά ".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου