Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Πέλκας για όλα


«Τα χάρηκα πολύ τα γκολ που πέτυχα. Χάρηκα για τον κόσμο, θέλαμε να τους υποδεχθούμε με μία μεγάλη νίκη και τα καταφέραμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα όπως και αν είναι σε ό,τι κατάσταση και αν βρίσκεται. Δεν έχω δει ακόμα τα γκολ μου, θέλω πολύ, όμως επειδή με ρωτάτε η κίνησή που κάνω στο δεύτερο γκολ είναι δουλεμένη στην προπόνηση, από εκεί και πέρα, είναι τι θα σου βγει».
Για την κίνησή του να πλασάρει τον Διούδη στο δεύτερο γκολ:
«Με τη φόρα που είχα ήμουν σίγουρος πως θα βγει ο Διούδης και έτσι έσκαψα από πάνω του την μπάλα».
Για τη δική του βελτίωση:
«Ολα είναι θέμα δουλειάς. Δουλεύω πολύ στην προπόνηση και αρκετές ώρες ακόμα μόνος. Δουλεύω πάνω στα τελειώματα, πάνω σε κινήσεις. Καμιά φορά το γκολ έρχεται από μόνο του. Για παράδειγμα στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό ήθελα πολύ να βάλω γκολ όμως δεν τα κατάφερα. Σήμερα ήμουν πολύ ήρεμος και έβαλα δύο γκολ».
Για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ οπισθοχώρησε μετά το 1-0:
«Χωρίς λόγο καθίσαμε πίσω. Ήταν κάτι που το είπαμε και στο ημίχρονο. Είναι φιλοσοφία της ομάδας μας να μην τρώμε γκολ, όμως ήταν λάθος που γυρίσαμε πίσω. Μιλήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και είπαμε να πάρουμε την κατοχή να βγούμε μπροστά, όπως και έγινε, γιατί αυτό είναι το παιχνίδι μας».
Στη συνέχεια αποκάλυψε τι τους είπε ο Ιβάν Σαββίδης στα αποδυτήρια:
«Δεν υπήρχε κάποιο πριμ. Απλά μας είπε πόσο χαρούμενος είναι, μας μίλησε και πριν το παιχνίδι και μας είχε τονίσει πόσο θέλει να κερδίσουμε. Βέβαια, μας τόνισε πως εφόσον είμαστε πρώτοι στο τέλος, αυτό το παιχνίδι όπως και όλα τα υπόλοιπα δεν θα τα ξεχάσει».
Στη συνέχεια αποκάλυψε, επί προσωπικού:
«Παρακολουθώ πολλές ώρες ποδόσφαιρο. Μου αρέσει να βλέπω τις μεγάλες ομάδες, όπως Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Νάπολι. Μου αρέσει σαν παίκτης ο Ιλσίνιε, κοιτάω τις κινήσεις του το μοναδικό πλασέ που έχει, δουλεύω πολύ για τη βελτίωσή μου, δεν είναι κάτι εύκολο».
Για τον Λουτσέσκου και το ότι πήγε να πανηγυρίσει μαζί τους:
«Υπάρχει μεγάλη πίεση στον προπονητή μας. Η ομάδα θέλει γρήγορα αποτελέσματα. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι πως είναι πολύ καλός προπονητής, έχει τη δική του φιλοσοφία, το δικό του στυλ. Βέβαια, δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου. Πολλές φορές για να φανούν τα πράγματα που δουλεύει ένας τεχνικός, χρειάζεται 6-8 μήνες. Ειδικά όταν είσαι σε μία ομάδα με πολλούς νέους παίκτες. Για μένα αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, που κάθε 3 ή 6 μήνες αλλάζουν προπονητή δεν είναι σωστό. Εναν προπονητή θα πρέπει να τον αφήσεις να δουλέψει ένα χρόνο να δεις αν αξίζει».
Και συμπλήρωσε:
«Η ομάδα ξεκίνησε να καταλαβαίνει αυτό που θέλει ο προπονητής να παίξουμε. Θέλει τρέξιμο, πρέσινγκ ατελείωτο και από εκεί πέρα, θα έρθουν όλα τα υπόλοιπα. Και στο παιχνίδι με Πανιώνιο και με τη Ξάνθη, η ομάδα τρέχει πολύ, αυτά τα βλέπουμε κι όλας εμείς στις μετρήσεις που γίνονται μέσω των ειδικών συστημάτων που φοράμε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».
Για το τι άλλαξε μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο:
«Μιλήσαμε. Είπαμε πως πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση. Δεν ξέραμε τον τρόπο, απλά είπαμε πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε».
Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει για το πρωτάθλημα: 
«Στις πρώτες αγωνιστικές πολλές ομάδες κάναν γκέλες. Πλέον βλέπουμε έχουν ελαττωθεί αυτές. Θα υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός μέχρι τέλος, πιστεύω όμως να είμαστε εμείς η ομάδα που θα τερματίσουμε πρώτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου